Rabarber Muffins

IMG_0094

Mmmm jeg var så lækkersulten den anden dag, at jeg måtte lave noget, der var “lovligt” at spise, hvis jeg ikke skulle gå amok i slikskålen 🙂 Det kom der disse LCHF rabarber muffins ud af.
Jeg fik 15 stk. ud af denne portion. Har du ikke rabarber, kan du sagtens bruge bær, f.eks. hindbær.

Ingredienser
4 store spsk græsk yoghurt 10%
4 æg
100 g smør (blødt eller smeltet)
105 g mandelmel
4 spsk Sukrin Gold
Kornene fra 1 vaniliestang
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 spsk Husk
2 håndfulde rabarber i skiver
Lidt kokossukker til toppen

1. Pisk græsk yoghurt, smør og æg sammen
2. Bland de tørre ingredienser i og pisk det godt sammen
3. Jeg har rabarber i skiver på frost, så jeg overhældte dem med kogende vand først.
4. Rør rabarber i dejen
5. Fordel dejen i muffinformene
6. Drys lidt kokossukker udover dine muffins
7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20-30 min
8. Lad dem køle af på en rist

IMG_0086Enjoy ~
Spis gerne creme fraiche til 🙂

IMG_0092

Næringsindhold per muffin ved 15 stk.
Kcal 104
Protein 5,1 g
Kulhydrater 6,6 g
Fedt 8,1 g

 

Skriv en kommentar