Friday Ink #72 // Katarina Natalie

a680b5c9-1f9b-4845-b506-524ead777582Jeg kom forbi smukke Katarina’s blog faktisk ved et tilfælde, og det var love at first sight. By far Danmarks bedste blog, en perfekt blandning af stil, indretning og DIY-projekter, jeg mener se lige det her TV-bord, den her hylde og denne loftlampe … Ja jeg kunne blive ved!
Ydermere har Katarina også en super fed stil, hvad tatoveringer angår, så jeg er super glad for, at hun havde lyst til at gæste Friday Ink … pssst der er endnu en Friday Ink planlagt med Katarina i September, glæd jer.

Fortæl lidt om hjertet og ideen bag
Jeg er ret vild med og fascineret af, for det første kranier, men også skeletter og organer – jep, sounds pretty wierd, og jeg havde længe gået med tanken om at få et anatomisk hjerte tatoveret, og derfor var det næsten oplagt at få det lavet som en under boob. Jeg synes, det er en vildt fed placering, og jeg er super glad for den. Det eneste trælse er, at jeg ikke har mulighed for at vise den så meget frem, som jeg gerne ville. Det er ikke så tit jeg flasher babserne i det offentlige.
Har du en fast tatovør?
Jeg har flere tatoveringer af forskellige tatovører, men jeg er blevet ret forelsket i dot- og linework stilen, og derfor bruger jeg en super dygtig tatovør som hedder Rune Carls herhjemme i Danmark. Jeg har også planer om at blive tatoveret på rejser til udlandet – jeg vil bl.a. gerne til Berlin og tatoveres af Valentin Hirsch, og til Brasilien og tatoveres af Léo Marsiglia, som begge er utrolig dygtige tatovører.

Har du flere tatoveringer?
Jeg har bl.a. et citat på ryggen sammen med min søster, som en anden dansk tatovør har lavet, og så har jeg en fjer på armen, som jeg fik lavet for nogle år siden i Bulgarien.

Rigtig god weekend og tak til Katarina.

Xx, 
Signe

Reklamer
Categories INK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s